ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατ’ εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Σπήλιου Λιβανού και για τα σχετικά δικαιώματά σας.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εκουσίως παρέχονται από τα υποκείμενα αυτών καταγράφονται από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Σπήλιου Λιβανού (στοιχεία επικοινωνίας : Σέκερη 1, Αθήνα, Τ.Κ. 106 71, 2103605557).

Τα ως άνω προσωπικά δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς αποστολής ενημερωτικού υλικού του Πολιτικού Γραφείου, δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, newsletters, προσκλήσεων και άλλων αποστολών και κλήσεων συναφών με την εν λόγω πολιτική δραστηριότητα, ενώ είναι δυνατό να επεξεργάζονται και για στατιστικούς λόγους. Τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρούνται από το Πολιτικό Γραφείο κατά τη διάρκεια της πολιτικής δραστηριότητας του Βουλευτή Σπήλιου Λιβανού, εκτός εάν ζητήσετε τη διαγραφή τους.

Η προστασία, επεξεργασία και διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του δικτυακού τόπου livanos.gr   διέπεται, επίσης, από τους όρους και τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

Τα δικαιώματά σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 αφορούν:

στην λήθη (διαγραφή)

στην φορητότητα δεδομένων

στην εναντίωση

στην αλλαγή δεδομένων (διόρθωση)

στην ενημέρωση

στην πρόσβαση

στον περιορισμό της επεξεργασίας

Το πλήρες κείμενο του Κανονισμού μπορείτε να το βρείτε στο https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EN

Εάν επιλέξετε να παρέχετε προσωπικά δεδομένα ή να συναινέσετε στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων τα οποία μας έχετε ήδη παρέχει, έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε και να διορθώσετε ή και να διαγράψετε τα δεδομένα αυτά κατ’ οιαδήποτε στιγμή. Εάν επιλέξετε συγκεκριμένες χρήσεις ή επικοινωνίες, όπως την αποστολή ηλεκτρονικών newsletters, θα έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε την εγγραφή οιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε επικοινωνία. Εάν αποφασίσετε να διακόψετε την εγγραφή από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, το Πολιτικό Γραφείο θα μεριμνήσει ώστε τα δεδομένα να απομακρυνθούν. Τα προσωπικά δεδομένα σας δεν διατίθενται και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, που δε συνδέονται με το Πολιτικό Γραφείο, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Σπήλιου Λιβανού χρησιμοποιεί τεχνολογία και μέτρα ασφάλειας, κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα από οιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, εσφαλμένη χρήση, γνωστοποίηση, απώλεια ή καταστροφή. Το Πολιτικό Γραφείο διατηρεί τον έλεγχο και την ευθύνη στη χρήση αυτών των πληροφοριών.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Σπήλιου Λιβανού ή/και τα σχετικά δικαιώματά σας και την άσκηση αυτών,  παραμένουμε στη διάθεσή σας στο mail: info@livanos.gr