Επισκέφτηκα την Αναπτυξιακή Αιτωλική, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Κοτρώνη, τον Γενικό Διευθυντή Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο και τους συνεργάτες τους, καθώς και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου κ. Απόστολο Παπαϊωάννου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας κ. Θεμιστοκλή Δαβανέλλο.
Συζητήσαμε διεξοδικά για την υπερδέσμευση 4 εκατ. ευρώ για την Αναπτυξιακή Αιτωλική και 3,8 εκατ. ευρώ για την Τριχωνίδα, που θα χρηματοδοτήσουν αναπτυξιακά έργα, προς όφελος του νομού, από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά τη στενή συνεργασία που είχαμε μαζί και με τις δύο αναπτυξιακές εταιρείες του νομού. Μια πρωτοβουλία που αποδεικνύει την ισχυρή βούληση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενισχύσει τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα επενδυτικά έργα στην ελληνική περιφέρεια, αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας αλλά και τον παραγόμενο πλούτο.
Επιπλέον, αναφερθήκαμε διεξοδικά στα προβλήματα λόγω των συνεπειών του lockdown, αλλά κυρίως στην ενίσχυση του brand name της περιοχής καθώς και τη στενότερη συνεργασία μεταξύ των Δήμων, της Περιφέρειας και των συναρμοδίων φορέων για την κατάρτιση ολοκληρωμένων προτάσεων για την αναπτυξιακή άνθηση της περιοχής.