Πέφτει σε λίγες ώρες η αυλαία για το 2022.
Ήταν, αναμφισβήτητα, μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, ιστορικά δύσκολη:
Πόλεμος, κορωνοϊός, ενεργειακή κρίση, εισερχόμενη ακρίβεια, πληθωρισμός, σκάνδαλα που ίσως αλλάξουν την #Ευρώπη & την πολιτική, τουρκική επιθετικότητα.
Έφυγαν προσωπικότητες που σφράγισαν την σύγχρονη ιστορία και την ζωή μας: Πελέ, Γκορμπατσόφ, Ελισσάβετ.
Καμπάνες χτυπούν πλέον κλιματική κρίση, μεταναστευτικό διατροφική επάρκεια & ασφάλεια.
Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και όσους βίωσαν ασθένειες & αποχωρισμούς.
Στην τελευταία ανάρτηση αυτού του χρόνου θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, μέσα από την καρδιά μου, όλες & όλους που αγωνίζονται για την Ελλάδα & προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις Ελληνίδες & τους Έλληνες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας, τους Αστυνομικούς, Λιμενικούς & Πυροσβέστες μας που με αυταπάρνηση εκτελούν το καθήκον τους στην πρώτη γραμμή όλων των κινδύνων για να μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να κοιμόμαστε ήσυχοι και να ζούμε ειρηνικά και ανέφελα.
Μαζί τους, για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ με όλες μου τις δυνάμεις τους γιατρούς, νοσηλευτές & το προσωπικό των νοσοκομείων μας που μέσα σε αντίξοες συνθήκες κάνουν κάθε μέρα που περνά απίστευτα θαύματα.
Ευχαριστώ επίσης με συγκίνηση, τους νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές & ιδιαίτερα τους λειτουργούς της ειδικής εκπαίδευσης που στην τεράστια πλειοψηφία τους, με πενιχρά μέσα & μειωμένες παροχές από την Πολιτεία, ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια, αγωνίζονται για να διαμορφώσουν & να εκπαιδεύσουν τα παιδιά μας και το μέλλον της Ελλάδας.
Χωρίς εσάς, χωρίς την εύρυθμη λειτουργία δημόσιας παιδείας, υγείας & ασφάλειας είναι αδύνατο να λειτουργήσει η κοινωνία & το κράτος, είναι άπιαστο όνειρο η ειρήνη, η κοινωνική συνοχή & δικαιοσύνη.
Αν λείψετε εσείς δεν υπάρχει πλαίσιο για να ανθήσει η δημιουργία και η παραγωγή του ιδιωτικού τομέα, δεν θα έρθει η πρόοδος, η ευημερία, η χαρά & η ευτυχία στα πρόσωπα μας.
Καλή χρονιά με υγεία & δύναμη. Προσωπικά, είμαι δίπλα σας με όσες δυνάμεις έχω & από όποιο μετερίζι συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.