Για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα θέματα της Δημοκρατίας είναι σημαντικά, όπως εξίσου σημαντικά είναι τα ζητήματα της οικονομίας, της ανάπτυξης, της υγείας, της παιδείας, της καθημερινότητας των πολιτών.
 Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης τοποθετήθηκε καθαρά και ξάστερα για το ζήτημα των παρακολουθήσεων. Θα κριθεί από τους πολίτες, όπως κρινόμαστε όλοι.
Για να μπορεί όμως κάποιος από τους πολιτικούς του αντιπάλους να παραιτούνται ή να λογοδοτούν, πρέπει να αποδεικνύει με τις δικές του πράξεις ότι το πιστεύει.
Ο Κ. Μητσοτάκης ζητάει συγνώμη εκεί που κάνει λάθος, αλλάζει άμεσα εκείνους που έχουν τις πολιτικές ή τις διοικητικές ευθύνες και προχωράει.
Αυτή την περίοδο είναι δύο πρώην κορυφαίοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο Ειδικό Δικαστήριο και «δεν ανοίγει μύτη».
Ο κ. Τσίπρας, αντί να τον αποπέμψει μέχρι να κριθεί δικαστικά η υπόθεσή του, καλύπτει τον κ. Παππά.
Βγαίνει ο κ. Τζαννακόπουλος και λέει ότι ο φράκτης που βάζουμε στον Έβρο για να προστατεύσουμε τα σύνορά μας και δεν του τραβάει κανένας το αφτί.
Το ίδιο και με την υποτιθέμενη «μικρή Μαρία», που ο ΣΥΡΙΖΑ «τσίμπησε» την προπαγάνδα και την αναπαρήγαγε προκαλώντας ζημιά στη χώρα. Κι όταν αποδείχθηκε ότι ήταν fake news, δεν είχε το σθένος να ζητήσει μία συγνώμη.
Από τη συνέντευξή μου στη naftemporiki.gr και τον δημοσιογράφο Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και τους συναδέλφους Δημήτρη Βίτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και Τόνια Αντωνίου από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ : https://bit.ly/SpiliosLivanosNauteboriki