Καλή χρονιά με υγεία & ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ευχήθηκα στις Οννεδίτισες & Ονεδίτες, στους Νεοδημοκράτες & Νεοδημοκράτισες που έδωσαν μαζικά το παρόν με κέφι, αισιοδοξία & όρεξη για μεγάλο & νικηφόρο ιδεολογικό & πολιτικό αγώνα με τους αντιπάλους μας στο δρόμο προς τις εκλογές του ’23 στη διάρκεια της κοπής πίτας στην ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, στη ΔΗΜΤΟ Αστακού & στη ΔΗΜΤΟ Ναυπάκτου!
Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την παράταξη στην οποία ανήκουμε. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριξε όσο καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα τους πολίτες της μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού, με σχεδόν 60 δις ευρώ. Εάν δεν υπήρχε αυτή η στήριξη, η οποία, σημειωτέον, δεν κόστισε δημοσιονομικά στη χώρα, η κοινωνία θα είχε καταρρεύσει.
Και η κατάσταση που θα βιώναμε στις πόλεις και τα χωριά μας, θα ήταν πολύ χειρότερη, ενώ η μετανάστευση θα είχε διογκωθεί.
Στα εθνικά μας θέματα, ανασυντάξαμε την άμυνα μας, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε υπεροπλία στο Αιγαίο, ενώ σε διπλωματικό επίπεδο, είμαστε στο απόγειο της πρόσφατης ιστορίας μας, ενώ η θέση της χώρας μας στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε και στις ΗΠΑ είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, όταν της Τουρκίας είναι στο χειρότερο.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέταξε την εικόνα της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ επί των κυβερνητικών ημερών της Ν.Δ, η Ελλάδα πέτυχε 12 αναβαθμίσεις της οικονομίας της.
Ταυτοχρόνως, μειώσαμε όλους τους φόρους, ενώ έχουμε κάνει διαχρονικό ρεκόρ εισροής επενδύσεων στη χώρα. Για να φανεί το αποτέλεσμα όλης αυτής της πολιτικής στους πολίτες της χώρας, απαιτείται χρόνος.
Και αυτό, είναι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών : Nα πάμε μπροστά, ολοκληρώνοντας το έργο μας, με μία δεύτερη τετραετία, ή να γυρίσουμε προς τα πίσω και να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλ. Τσίπρα, τον Γ. Βαρουφάκη, τον Π. Πολάκη και την υπόλοιπη παρέα. Διότι αυτή είναι η εναλλακτική.
Πάμε μπροστά λοιπόν!