Η πρόσφατη απώλεια των δύο πιλότων μας, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, πρέπει να μας ταρακουνήσει όλους. Πολλές φορές, όταν μιλάμε για τις σχέσεις μας με την Τουρκία, με το ΝΑΤΟ, λησμονούμε ότι πίσω από αυτές, υπάρχουν άνθρωποι, νέα παιδιά, που με τον κίνδυνο της ζωής τους υπηρετούν την πατρίδα, τη σημαία, τα ιδανικά του λαού μας.
  • Πρέπει να πάρει ένα μήνυμα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας και να αφήνει τα εθνικά μας θέματα, έξω από τη ρυπαρή αντιπαράθεση.
  • Σε ό,τι αφορά την τροπολογία για το «μπλόκο» του μορφώματος Κασσιδιάρη, η κυβέρνηση επιδιώκει με ειλικρίνεια τη συναίνεση όλων των κομμάτων. Ευελπιστούμε να ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία. Η διάταξη αυτή αποβλέπει στη θωράκιση της ομαλότητας των συνταγματικών ελευθεριών και όχι στον αποκλεισμό ιδεών.
  • Η βουλή ψηφίζει και ο Άρειος Πάγος καλείται στη συνέχεια να κρίνει και να δώσει λύσεις, αν και όπου χρειάζεται.
  • Το σημαντικότερο όλων όμως, δεν είναι η τροπολογία, αλλά η πολιτική μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι στο κοινοβούλιο, στις πλατείες, στην κοινωνία, στα καφενεία, με τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας, έτσι ώστε τα ναζιστικά μορφώματα να μην έχουν χώρο στη δημοκρατία μας.
  • Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί στα άκρα του πολιτικού φάσματος, πολλώ δε μάλλον, στα νεοναζιστικά, φασιστικά μορφώματα.
Από τη συνέντευξή μου στο One Channel και την εκπομπή της δημοσιογράφου Μάϊρας Μπάρμπα με τον Στέφανο Ξεκαλλάκη από το ΠΑΣΟΚ.