ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 11/03/2022
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων.
Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Λιβανό για την έμπρακτη και συνεχή συμπαράστασή του στους πολύτεκνους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην απόφασή του να συμπεριληφθούν στη χορήγηση δωρεάν τροφίμων οι Σύλλογοι Πολυτέκνων Ελλάδος επί Υπουργίας του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες ειδικά τη χρονική περίοδο που διανύουμε όπου οι πολλαπλές κρίσεις που βιώνουμε δημιουργούν ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο για το σύνολο των πολιτών.
Ο κ. Λιβανός τόνισε την ιδιαίτερη συνεισφορά των πολύτεκνων οικογενειών στην κοινωνία μας υπό το πρίσμα και του έντονου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας και δήλωσε ότι από όποια θέση μάχεται για το κοινό καλό, στέκεται στο πλευρό των πολυτέκνων και με κάθε ευκαιρία τους στηρίζει εμπράκτως.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων ο πρόεδρος κ. Νταούλας Δημήτριος και οι κ.κ. Κουτρομάνος Παναγιώτης, Καπέρδας Βασίλειος, Γυφτάκης Νικόλαος, Νταβράζος Νικόλαος, Παπαθανασίου Σπυρίδων, Μαχαλιώτης Θεόδωρος, Σμυρής Ιωάννης και Καντάνης Παναγιώτης.