Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κερδίσουμε τη μάχη των εκλογών το 2023.
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει στους Έλληνες προκοπή & υγεία και στη Νέα Δημοκρατία αυτοδυναμία!
Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ στην πρώτη μας κυβερνητική θητεία κάναμε πράξη τις εξαγγελίες μας.
Μειώσαμε τους φόρους, διαχειριστήκαμε τις κρίσεις, αναβαθμίσαμε την Ελλάδα διπλωματικά και οικονομικά, προστατεύσανε τα σύνορα μας και φέραμε την ασφάλεια στις γειτονιές μας.
Στην δεύτερη θητεία θα αυξήσουμε μισθούς και το εισόδημα των Ελλήνων αναπτύσσοντας περεταίρω την οικονομία μας.
Είναι η ώρα να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την δημόσια παιδεία & υγεία στην πατρίδα μας!
Αυτά και άλλα είπα στην ομιλία μου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ του Δήμου Ακταίου – Βόνιτσας , όπου είχα την χαρά παρευρεθώ και να συναντηθώ με πολλούς καλούς φίλους και συναδέλφους, να ανταλλάξουμε ευχές για ένα δημιουργικό έτος, με υγεία, ελπίδα, αγάπη και όρεξη για δουλειά.
Συγχαρητήρια για την διοργάνωση στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ, κ. Κώστα Βασιλάκο και στον πρόεδρο τοπικής της ΟΝΝΕΔ, Νίκο Ζαχαράκη για την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση.
Ευχαριστώ για την παρουσία και την εξαιρετική ομιλία του τον καλό φίλο, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Στύλιο καθώς και τον άξιο συναγωνιστή μας Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΝΔ, Βασίλη Φεύγα.
Το 2023 είναι μια χρονιά διπλών εκλογικών προκλήσεων για τη ΝΔ, μέσω των οποίων, είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα επαναβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα μας, για να ολοκληρώσει το πολυεπίπεδο έργο για την ανάταση και προοπτική της χώρας μας.