“Συγχαίρω την ΟΝΝΕΔ, τις ΟΝΝΕΔίτισσες και τους ΟΝΝΕΔίτες, τον πρόεδρο της Παύλο Μαρινάκη για τον καταπληκτικό μαραθώνιο, στον οποίον εύχομαι να συμμετείχαν όσο περισσότεροι γίνεται. Η προστασία και ενίσχυση των αστέγων συνιστά μια εξαιρετική πρωτοβουλία.
Το σύνθημά σας “Μαζί από απόσταση” το οποίο έχει επιλέξει η ΟΝΝΕΔ δημιουργεί μία “γέφυρα” μεταξύ της ανάγκης ενίσχυσης των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας στην κοινωνία και αυτής της μάστιγας που απειλεί την κοινωνία μας, την πανδημία του κορονοϊού, η οποία εκτός από τους κινδύνους για την υγεία μας  ελλοχεύει τον κίνδυνο αποξένωσης, απειλεί την κοινωνική συνοχή και δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα σε πολλούς από εμάς. Βρίσκω εξαιρετική και την επιλογή της Σχεδία, του περιοδικού που μου άνοιξε πολλούς δρόμους στη ζωή μου, όπως και του Υπνοτηρίου αστέγων και του Δείπνο Αγάπης.
Η ΟΝΝΕΔ αφουγκράζεται την κοινωνία, είναι παρούσα στα προβλήματά της και ξέρει ποιόν να στηρίξει και ποιόν να βοηθήσει. Η προσπάθεια που κάνει η ΟΝΝΕΔ και η κοινωνικός του ακτιβισμός, είναι απόλυτα συνεπής με την ιδεολογία του φιλελευθερισμού που διαπνέει τη ΝΔ. Εύχομαι ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους, και κυρίως στους συνανθρώπους μας που στηρίζετε”.
Από τη συμμετοχή μου στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο  της ΟΝΝΕΔ & ΔΑΠ-ΝΔΦΚ “Μαζί από απόσταση 2020”
Δείτε εδώ το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=1tHFn6HCddA