Τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης δεν έχουν τη λογική του «δώσε κι εμένα μπάρμπα», όπως συνέβαινε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι στοχευμένα, κοστολογημένα και έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη στήριξη της κοινωνίας, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη διεθνή συγκυρία.
🔹Η αντιπολίτευση, με εμμονή στον μηδενιστικό λόγο, ελλείψει ουσιαστικών επιχειρημάτων, χλευάζει τα πάντα. Η πραγματικότητα, ωστόσο, τη διαψεύδει. Το καλάθι του νοικοκυριού πάει καλά. Δεν πανηγυρίζουμε, αλλά πρόσφερε μία σημαντική ανάσα στους καταναλωτές και έχει ήδη θετική επίδραση στη μείωση του πληθωρισμού. Το ίδιο και το επίδομα θέρμανσης, η επιταγή ακρίβειας για τους οικονομικά ασθενέστερους και βέβαια, η μείωση της φορολογίας με ταυτόχρονη αύξηση του κατώτατου μισθού, και από το 2023 και των συντάξεων.
🔹Η κυβέρνηση της ΝΔ, μιλάει με τις πράξεις της. Και με αυτές θα ζητήσει να την κρίνουν οι πολίτες. Να επιλέξουν αν θέλουν επιστροφή στο καταστροφικό 2015-2019 ή μια νέα τετραετία σταθερότητας, σιγουριάς και θετικής προοπτικής για την Ελλάδα.  Μία νέα τετραετία, συνέχισης της εξωστρεφούς, πολυεπίπεδης εξωτερικής πολιτικής, με ισχυρή αποτρεπτική ισχύ και όχι επιστροφή στην πολιτική των ανοικτών θυρών, της θάλασσας χωρίς σύνορα και του όχι στους εξοπλισμούς, και την ενίσχυση των αμυντικών δαπανών της χώρας.
👉Από τη συνέντευξή μου στο Action24 και τους δημοσιογράφους Γιώργο Πιέρρο, Δημήτρη Τάκη και Ελένη Καλογεροπούλου.